top of page

TRAINING

& COACHING

TRAINING &

COACHING 

ANALYSE & 

TESTING

ADVIES & 

INFORMATIE

PRESENTATIES & SESSIES

Anchor 14

WAT

Coach2Peak biedt persoonlijke trainingsbegeleiding in functie van het door u gekozen doel. De individuele trainingsschema’s worden op maat gemaakt, en uw trainings- en competitiedata worden nauwlettend in de gaten gehouden en geanalyseerd. Naast het schema en de analyses, leert uw coach u hoe je zo efficiënt mogelijk traint, eet, herstelt en hoe u uw prestatie kan optimaliseren.

 

Door de begeleidende, inspirerende en ondersteunende aanpak proberen we de dromen en doelen van atleten waar te maken. In het vak hiernaast, vindt u de verschillende trainingspakketten. 

BASIC

PREMIUM

PRO

TRIATHLON

RUNNING

CYCLING

TIME TRAIL

DUATHLON

PARA CYCLING

FORMULES

VOOR WIE?

 

Dit pakket is geschikt voor Recreatieve en Competitieve atleten die op zoek zijn naar basis persoonlijke trainingsbegeleiding en opvolging. Dit is een ideaal pakket voor sporters die meer structuur en regelmaat in hun trainingen willen, dit toewerkend naar een specifieke wedstrijd of een specifiek doel. 

 

65,00 /maand

PREMIUM

125,00 /maand

VOOR WIE?

 

Dit pakket is geschikt voor competitieve of  ambitieuze atleten die op zoek zijn naar up-level persoonlijke trainingsbegeleiding, data-analyse en opvolging. Dit is een ideaal pakket voor atleten die meer uit hun trainingen willen halen, dit zeer specifiek toewerkend naar een specifieke wedstrijd(en) of een specifiek doel. 

 

 

VOOR WIE?

 

Dit Pakket is geschikt voor professionele, semi-professionele, jonge getalenteerde of zeer ambitieuze sporters die op zoek zijn naar pro trainingsbegeleiding. Via continue begeleiding & opvolging, diepgaande trainingsanalyses en continue feedback wordt getracht om topprestaties te leveren.

299,99 /maand

PRO

BASIC

ONLINE TRAININGSCHEMA'S

Voor wie geen feedback wenst, maar wel een trainingsschema bieden wij recent ook trainingsschema's aan via Trainingpeaks. 

 

 

 

TEAM

VOOR WIE?

 

Deze formule is speciaal ontworpen voor bedrijven, teams, clubs of een sportersgroep. Werkt u samen - met collega’s of trainingspartners - naar hetzelfde gemeenschappelijk doel? Dit pakket is bedoeld voor sporters die een gemeenschappelijk doel voor ogen hebben. Alsook voor sportteams die een trainingsstructuur of trainingsbegeleiding binnen hun team wensen.

 

Echter staat deze groepsformule ook open voor bedrijven die gezonde levensstijl wensen te promoten binnen hun bedrijf. Samen trainen werkt motiverend en stimuleert een gezonde levensstijl. Verschillende studies wijzen uit dat deze stimulans op de levensstijl een positief effect heeft op de geleverde prestaties van werknemers.

 

Een groep van minimaal 6 atleten kan tot 40% per maand besparen indien ze opteren voor deze teamformule.

Bespaar: tot 40%/maand

Anchor 15

VERGELIJK

year

BASIC

bottom of page