top of page

PERFORMANCE POWER TESTING

100% SCIENCE-BASED TESTING   THUIS OF OP DE WEG

           ANALYSE // POWER TESTING

ROAD

TRIATHLON

TIME TRAIL

MOUNTAINBIKE

PARA CYCLING

WWW

DOE DE TEST 

1. Performance Test 

2. Sprint Test 

GA NAAR ONZE SITE

1.  Ga naar onze website 

2.  Selecteer jouw test

3.  Vul de vragenlijst in

4.  Upload jouw file 

5.  Betaal

ONTVANG JOUW RESULTAAT

1.  Persoonlijke Trainingszones

2.  Test Evaluatie 

4.  Fitness historiek

5.  Klimtijden

6.  Persoonlijk Advies * 

+ other compatible devices

TWEE TESTEN, TWEE VERSCHILLENDE RESULTATEN

        

De Endurance-test wordt gebruikt om uw huidige conditie in kaart te brengen, uw trainingszones op te stellen, uw trainingsprogressie te meten en uw klim- & tijdritcapaciteit te bepalen.

 

 

Terwijl de Sprint-test gebruikt wordt om uw sprint- en anaerobe capaciteit te bepalen en uw trainingsprogressie te meten.

ACHTERGROND

Atleten en coaches hebben nood aan een optimale ondersteuning bij het trainen en testen met vermogensmeters. Onderzoek toonde aan dat atleten beter presteren indien ze, met behulp van de nodige wetenschappelijke ondersteuning, regelmatig hun conditie in kaart laten brengen. 

 

'' Onderzoek toonde aan dat atleten beter presteren door regelmatig hun conditie in kaart te brengen. 

'' Coach2Peak ontwikkelde een test die u zowel bij uw thuis of op uw geliefkoosde eigen trainingsroute kan uitvoeren. 

'' Coach2Peak heeft een zeer ruime expertise in het afnemen en interpreteren van inspanningstesten en levert een up-to-date wetenschappelijk en kwalitatieve power-analyse

Remko Meeusen

Nadat u het, door ons gecreëerde, testprotocol uitgevoerd hebt, gaat u naar onze website waar u uw file rechtstreeks van uw computer oplaadt en naar ons doorstuurt. Nadien berekenen we aan de hand van een aantal parameters uw trainingszones, uw trainingsprogressie, uw klimtijden en/of sprintcapaciteit.

 

Hierna ontvangt u een testverslag wat u zal helpen om uw trainingen (of die van uw atleten) specifieker in te plannen en uit te voeren. Daarnaast is het mogelijk om via een duidelijk overzicht de trainingsprogressie te bekijken. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om het effect van de trainingen te evalueren.

 

Daarnaast worden alle testen ook vergezeld met een vergelijkingsschaal, zodat u voor een specifieke periode uzelf steeds kan situeren ten opzichte van anderen. We hebben schalen ontwikkeld gaande van junioren tot professionele renners, tot masters. Dit zowel voor mannen als vrouwen.

 

Bij alle testen is het ook mogelijk om extra advies te verkrijgen, dit specifiek beantwoordend op een door u gestelde vraag of als trainings- of wedstrijdadvies.

 

ACHTERGROND

Coach2Peak, ontwikkelde een test die betrouwbaar en praktisch is. Een test die u bij uw thuis of in het veld kan uitvoeren, zonder de noodzaak van een testlaboratorium.

#berevolutionary

bottom of page