ADVIES & 

INFORMATIE

Heeft u specifieke sportgerelateerde vragen? Wenst u te weten te komen wat voor u de beste strategie is om een Marmotte, Ironman, marathon of eender welke event te beëindigen? Coach2Peak levert specifiek en direct advies. 

ANALYSE

& TESTING

Coach2Peak, ontwikkelde een Testmethode, zonder de noodzaak van een inspanningslabo. Door het uitvoeren van ons test protocol kunnen we uw trainingszones bepalen, uw progressie in kaart brengen, uzelf vergelijken met anderen en specifieke klimtijden berekenen op de Galibier, Mt Ventoux, Etc. 

TRAINING

& COACHING

Op zoek naar persoonlijke trainingsbegeleiding & coaching? Coach2Peak voorziet specifieke trainingspakketten gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur.  

KIES UIT ONS AANBOD

CYCLING

TRIATHLON

RUNNING

TIME TRAIL

DUATHLON

PARA CYCLING

 
 
 

TRAINING &

COACHING 

ANALYSE & 

TESTING

ADVIES & 

INFORMATIE

PRESENTATIES & SESSIES

Remko Meeusen is afgestudeerd als Master in Kinesiology & Sport Science, KULEUVEN. Hij heeft een enorm grote passie voor het trainen en coachen van duursporters, bij voorkeur wielrenners en triatleten. Momenteel coördineert hij de trainingen, testen en data-analyses van verschillende atleten. Waaronder oa. Diederick Schelfthout (via Parantee), de renners van Klein Constantia CT (via de bakala academy), Wiebren Plovie, Louis Verhelst, Laurens De Plus, Merten De Wever, etc.

PRESENTATIES & SESSIES

Bent u als team, bedrijf of organisatie op zoek naar een clinic, een info- of een trainingssessie? Coach2Peak organiseert professionele clinics, info- en trainingssessies.

NIEUWE VIDEO

DE COACH

 

Remko Meeusen is afgestudeerd als Master in Kinesiology & Sport Science, KULeuven. Hij heeft een enorm grote passie voor het trainen en coachen van duursporters, bij voorkeur wielrenners en triatleten. Momenteel coördineert hij de trainingen, testen en data-analyses van verschillende atleten. Waaronder de renners van het Deceuninck - Quickstep-Floors pro-cycling team. Momenteel is Remko actief als head coach van Paracycling Team Belgium

REFERENTIES

DE COACH

GA NAAR BLOG: 

PERFORMANCE COACHING

TESTING

ADVICE  

NEWSLETTER /

Become a member

ABOUT /

Coach2Peak is a Belgian company that guides and helps athletes, coaches, sportsmen and companies so they can achieve their dreams and goals. 

 

PROMOTION /

We currently offer a limited number of pre-built trainingplans. 

CONTACT /

Coachpeak

© 2014 by Remko Meeusen.